Over ons

Welkom bij Werkenderwijs!

Wij zijn Werkenderwijs

WerkenderWijs is sociaal en betrokken.

Onze mensen werken met kandidaten in de regio, spreken de taal en kennen de arbeidsmarkt in de omgeving goed.

Wij zijn een deskundige, regionale partij in een no-nonsense setting met korte communicatielijnen. Geen poespas met lange doorkiesmenu’s, maar echte mensen met kennis van de regionale arbeidsmarkt.

We bieden gedegen begeleiding en geven advies bij complexe vraagstukken op het gebied van re-integratie, jobcoaching, loopbaancoaching, arbo- en verzuim.

We geloven dat ieder mens kwaliteiten bezit om van waarde te kunnen zijn op de arbeidsmarkt. Wij kijken niet naar beperkingen, maar naar talent. We werken intensief met kandidaten en opdrachtgevers samen. Aan de hand van ons stappenplan zoeken we uit waar de kandidaat staat en vanuit daar gaan we aan de slag.

WerkenderWijs is van mening dat er 4 belangrijke factoren zijn voor een succesvol traject: deskundigheid, openheid, een actieve houding en samenwerking.

Deze 4 factoren hebben gemaakt dat er bij WerkenderWijs een toegankelijk team van experts is ontstaan dat oprecht coacht, adviseert, bijstuurt. Vanuit echte interesse in de mens achter de klant.

Een team mensen dat zich vol enthousiasme, samen met jou, inzet bij alle vragen én oplossingen rond re-integratie, loopbaancoaching, jobcoaching en verzuim.

Adres

Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw Buinen

Socials

Contact

06-51266484
info@werkenderwijs.com

Stuur een e-mail

5 + 9 =