van zelfstandigheid naar stabiliteit

Een duurzame oplossing voor ZZP-ers in de schuldhulpverlening

 Van ZZP naar stabiliteit 

Dit programma biedt niet alleen een uitweg uit financiële instabiliteit voor de deelnemers, maar draagt ook bij aan de sociale en economische doelstellingen van uw gemeente. 

Van zelfstandigheid naar stabiliteit

Graag wil ik uw aandacht vragen voor een uniek activerings- en begeleidingstraject dat wij hebben ontwikkeld om mensen met een uitkering, voortkomend uit het beëindigen van hun zelfstandig ondernemerschap, effectief te ondersteunen bij hun weg naar nieuw werk.

Doelstellingen:

Ons traject is specifiek ontworpen om deelnemers te begeleiden bij het herontdekken van hun potentieel en het herwinnen van zelfvertrouwen na de beëindiging van hun ZZP-schap. We richten ons op de volgende belangrijke doelstellingen:

  • Versterken van motivatie, zelfvertrouwen, en zelfbeeld
  • In kaart brengen van capaciteiten, wensen, drijfveren, en motivatie:
  • Zoekrichting vaststellen
  • Inzetten van voormalig netwerk ZZP’er
  • Sollicitatievaardigheden
  • Solliciteren

Individueel en Persoonlijk:

Ons traject onderscheidt zich door de toewijding aan een individuele en persoonlijke aanpak. Elk traject wordt op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van de deelnemer te voldoen, met als doel een vertrouwde omgeving te creëren waarin deelnemers zich kunnen ontwikkelen en groeien.

Door dit traject in te kopen, investeert u in uw inwoners en hun toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de volgende stappen te bespreken. 

Ontdek hoe we je nog meer kunnen helpen

Loopbaancoaching

Er zijn veel factoren van invloed op je functioneren en werkplezier. Denk je aan verandering? Het roer om? Een loopbaanadvies van Werkenderwijs kan een eerste stap zijn naar een nieuwe toekomst.

Lees meer >

Re-integratie 2e spoor

Ben je momenteel (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt? Is terugkeer naar je eigen werk niet of nauwelijks mogelijk? Een 2e spoor traject helpt je aan een wél passende baan.

Lees meer >

Outplacement

Als jij als werknemer op zoek moet gaan naar een nieuwe uitdaging kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Met een outplacement-traject op maat helpt WerkenderWijs jou graag.

Lees meer >

Adres

Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw Buinen

Socials

Contact

06-51266484
info@werkenderwijs.com

Stuur een e-mail

15 + 11 =