Werkgever

Je hoeft het als werkgever niet allemaal alleen te doen

Werkgever

Wij kijken niet naar beperkingen, maar naar talent

WerkenderWijs werkt onder meer voor het MKB, grotere regionale werkgevers, het UWV en de gemeente. Zij weten ons te vinden voor verzuimmanagement, re-integratie 1e en 2e spoor en bij vraagstukken in het kader van Wet Poortwachter.

We hebben jarenlange ervaring in het re-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. WerkenderWijs biedt op maat gesneden trajecten voor diverse doelgroepen. Daarnaast zijn wij als jobcoach-organisatie gespecialiseerd in het begeleiden en bemiddelen van werknemers die vallen onder de participatiewet.

Wat kunnen we voor je doen?

2e spoor

Je werknemer wordt langdurig ziek. Zowel werkgever als werknemer hebben dan allebei verplichtingen in de re-integratie. Werkenderwijs helpt.

Lees meer >

Outplacement

Outplacement is maatwerk. Wij nemen de zorg voor je werknemer(s) op ons door hen te begeleiden in hun zoektocht naar hun drijfveren, talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Lees meer >

Jobcoaching

Je neemt iemand in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. In dat geval kan extra ondersteuning door een coach wenselijk zijn. Wij helpen niet alleen de werknemer, maar ook directe collega’s en leidinggevenden.

Lees meer >

Loopbaancoaching

De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan snel. Je wil als werkgever bij veranderingen op de werkvloer de werknemer op tijd of liever al vooraf ondersteunen met loopbaanbegeleiding.

Lees meer >

Adres

Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw Buinen

Socials

Contact

06-51266484
info@werkenderwijs.com

Stuur een e-mail

8 + 13 =