Loopbaancoaching

Laat je medewerkers zich ontwikkelen

Loopbaancoaching

Een gemotiveerde werknemer bepaalt mede het succes van je bedrijf of organisatie

De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan snel. Je wil als werkgever bij veranderingen op de werkvloer de werknemer op tijd of liever al vooraf ondersteunen met loopbaanbegeleiding. Professioneel loopbaanmanagement is een onmisbaar HRM-instrument.

Met talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding houd je controle op de continuïteit. Daarnaast voelt een werknemer zich gesteund en serieus genomen door de coaching van een loopbaanadviesbureau. Want een gemotiveerde werknemer bepaalt mede het succes van je bedrijf of organisatie.

Door de ervaring van onze specialisten creëer je bij medewerkers nieuwe energie en een hogere arbeidsproductiviteit. Door ons grondig onderzoek en concreet advies kunnen jullie allebei op een prettige manier verder.

Voordelen van loopbaancoaching

  • Het biedt medewerkers motivatie, zelfvertrouwen, perspectief, bewustwording, werktevredenheid, vitaliteit en positieve energie in elke levensfase.

 

  • Door loopbaancoaching ontstaat een opener werkcultuur, waarbij je meer betrokkenheid en loyaliteit zal waarnemen en het ziekteverzuim afneemt.
  • Tijdens een loopbaantraject komen je medewerkers te weten wie ze zijn als werknemer, wat hun toegevoegde waarde is, welke sterke kanten ze nog meer kunnen ontwikkelen. De werknemer kan zijn/haar talenten nog beter in zetten in het werk.

Wat we voor jou als werkgever nog meer kunnen betekenen

2e spoor

Je werknemer wordt langdurig ziek. Zowel werkgever als werknemer hebben dan allebei verplichtingen in de re-integratie. Werkenderwijs helpt.

Lees meer >

Outplacement

Outplacement is maatwerk. Wij nemen de zorg voor je werknemer(s) op ons door hen te begeleiden in hun zoektocht naar hun drijfveren, talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Lees meer >

Jobcoaching

Je neemt iemand in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. In dat geval kan extra ondersteuning door een coach wenselijk zijn. Wij helpen niet alleen de werknemer, maar ook directe collega’s en leidinggevenden.

Lees meer >

Adres

Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw Buinen

Socials

Contact

06-51266484
info@werkenderwijs.com

Stuur een e-mail

5 + 8 =