Werknemer

WerkenderWijs heeft uitgebreide mogelijkheden om je verder te helpen!

Werknemer

Samen met de loopbaancoach van WerkenderWijs ga je op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en ambities en maak je je eigen plan

Een baan is voor veel mensen heel belangrijk. Niet alleen voor het inkomen, maar een baan kan een waardevolle invulling geven aan je leven. Hoe fijn is het om contact te hebben met je collega’s, je hersenen te kraken of juist met je handen te werken, maar vooral om met plezier je werk te doen.

Is één van onderstaande situaties op jou van toepassing?

Werkfit / Naar werk traject

Ontvang je (al langere tijd) een uitkering (gemeente/UWV), dan is het mogelijk om via ons een Werkfit en/of Naar Werk traject in te zetten.

Lees meer >

Loopbaancoaching

Er zijn veel factoren van invloed op je functioneren en werkplezier. Denk je aan verandering? Het roer om? Een loopbaanadvies van Werkenderwijs kan een eerste stap zijn naar een nieuwe toekomst.

Lees meer >

Re-integratie 2e spoor

Ben je momenteel (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt? Is terugkeer naar je eigen werk niet of nauwelijks mogelijk? Een 2e spoor traject helpt je aan een wél passende baan.

Lees meer >

Outplacement

Als jij als werknemer op zoek moet gaan naar een nieuwe uitdaging kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Met een outplacement-traject op maat helpt WerkenderWijs jou graag.

Lees meer >

Adres

Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw Buinen

Socials

Contact

06-51266484
info@werkenderwijs.com

Stuur een e-mail

15 + 9 =