Werkfit / naar werk / Modulaire Dienstverlening

Naar een baan met een Werkfit of Naar werk traject

Werkfit & Naar Werk 

Ontvang je al langere tijd een uitkering (gemeente/UWV), dan is het mogelijk om via ons een Werkfit en/of Naar werk en/of Modulaire Dienstverlening traject in te zetten.

Werkfit

Ben je door ziekte of arbeidsongeschiktheid langere tijd niet aan het werk geweest en daardoor nog niet klaar om direct te solliciteren? Het doel van een werkfit traject is om je zodanig te versterken dat je na het traject er klaar voor bent om het werk te hervatten, je dus letterlijk ‘werkfit’ maken. Klinkt dit als passend voor jou? Vraag dan een werkfit traject aan bij het UWV. We gaan aan de slag met de volgende activiteiten:

  • Het versterken van je werknemersvaardigheden
  • Het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit
  • Je Arbeidsmarktpositie in beeld brengen

Een Werkfit traject wordt altijd op maat ingezet. Dat betekent dat de coach van WerkenderWijs met jou aan de slag gaat om te kijken wat je nodig hebt om de stap naar werk weer te kunnen zetten.

Naar Werk traject

Een Naar Werk traject is gericht op alle activiteiten die nodig zijn om je te begeleiden naar een passende, duurzaam betaalde baan. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Het verbeteren van je sollicitatievaardigheden
  • Het in kaart brengen van passende vacatures en het aanreiken hiervan
  • Het verbeteren van je presentatievaardigheden zodat je met een zeker gevoel kunt solliciteren en netwerken
  • Het benaderen van werkgevers die interessant zijn voor jou
  • Nazorg bij plaatsing.

Een Naar Werk traject is altijd op maat. We kijken, in samenspraak met het UWV, waar je hulp bij nodig hebt om die leuke baan te bemachtigen.

Modulaire Dienstverlening

Zijn voorgaande trajecten voor jou nog geen optie? Dan bieden we ook het modulaire dienstverleningstraject aan.

In het traject werken wij aan het versterken van jouw motivatie, het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

Verder focussen wij op de wijze waarop je grenzen aan kan geven en onderzoeken we de mogelijkheden tot maatschappelijke deelname. Door middel van persoonlijke gesprekken en/of groepstrainingen zetten we samen steeds een stapje dichter bij de arbeidsmarkt. Een stapje kan zijn: zoeken naar een dagbesteding, deelnemen aan groepsactiviteiten, vinden van vrijwilligerswerk voor een aantal uur per week.

We bieden persoonlijke begeleiding bij het inschrijven voor een opleiding/cursus, het plannen van huiswerk. Samen met jou onderzoeken we de huidige studievaardigheden en waar nodig is frissen we deze op.

Ook het traject Modulaire dienstverlening is een traject op maat. Wij stemmen het traject af op jouw behoeften.

 

Ontdek hoe we je nog meer kunnen helpen

Loopbaancoaching

Er zijn veel factoren van invloed op je functioneren en werkplezier. Denk je aan verandering? Het roer om? Een loopbaanadvies van Werkenderwijs kan een eerste stap zijn naar een nieuwe toekomst.

Lees meer >

Re-integratie 2e spoor

Ben je momenteel (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt? Is terugkeer naar je eigen werk niet of nauwelijks mogelijk? Een 2e spoor traject helpt je aan een wél passende baan.

Lees meer >

Outplacement

Als jij als werknemer op zoek moet gaan naar een nieuwe uitdaging kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Met een outplacement-traject op maat helpt WerkenderWijs jou graag.

Lees meer >

Adres

Drentse Poort 18
9521 JA Nieuw Buinen

Socials

Contact

06-51266484
info@werkenderwijs.com

Stuur een e-mail

15 + 1 =